طراحی و ساخت ویلا for Dummies

ایده طراحی ویلا در پروسه معماری بسیار با اهمیت است از این جهت که سیر تکامل طرح و کیفیت نهایی اثر را کاملا تحت شعاع قرار میدهد ، طراحی در واقع بسیار شبیه خلق یک اثر هنری است و در هر اثر هنری مهمترین بخش ان ایده پردازی ان است.

برای مثال در نما از چوب طبیعی و یا سنگ می توان استفاده کرد. به زبان ساده می توان بازسازی ویلا گفت که این طراحی ها مانند خانه های روستایی بی آلایش و ساده هستند و تقریبا از مصالحی ساخته می شوند که در طبیعت آنها را بتوان یافت.

اگر یک پیمانکار خوب برای ساخت ویلای خود انتخاب کنید یا خودتان کار اجرای ویلا را انجام دهید، باید بدانید که نظارت بر اجرا مکمل طراحی است و کاری که در آن طراح حضور ندارد آن ظرافت لازم را نخواهد داشت.

برای اطلاع از توان اجرایی یک مجموعه می توانید یک جلسه حضوری داشته باشید و پروژه های قبلی شرکت را مورد بررسی قرار دهید چرا که هر طرحی باید اجرایی باشد.

بعد از احداث اسکلت ساختمان نوبت به دیوارکشی با توجه به موقعیت اسکلت سازه می‌رسد. دیوارچینی یا دیوارکشی، شروع شکل‌گیری فرم ساختمان است. بعد از مرحله دیوارچینی ساخت و ساز سریع‌تر پیش می‌رود زیرا که چارچوب کلی ساختمان با دیوارها مشخص می‌شود. با احداث دیوارها مسیر ورود، محل پنجره‌ها، تفکیک اتاق‌ها و فضای داخلی ساختمان و تفکیک ساختمان از محوطه و فضای بیرونی ویلا هم انجام می‌شود.

یک معمار و طراح مجرب و حرفه‌ای می‌داند که دقیقا در کدام قسمت از ویلا، از کدام سبک نورپردازی استفاده کند. ویلاهایی دارای ظاهر جذاب هستند که علاوه بر نمای خوب، نورپردازی زیبایی نیز داشته باشند.

در گذشته معماری ایرانی بیشتر به سمت شکل های منحنی و قوس و طاق بود اما امروزه طراحی نمای ویلا ایرانی با استفاده از متریال روز و هندسه ای مدرن و ترکیب احجام به طرح های جسورانه تر و متفاوتی دست یافته است .

در انتخاب ترکیب رنگ بخش داخلی و خارجی ویلا بهتر است از رنگ‌هایی استفاده شود که موجب افزایش روشنایی محیط و انعکاس نور شده و به فرد احساس آرامش و راحتی می‌دهند.

مرحله دوم از مراحل ساخت ویلا گودبرداری زمین است و در این مرحله باید زمینه اجرای فونداسیون ویلا فراهم شود. گودبرداری از مهم‌ترین مراحل ساخت هر نوع ساختمانی است چرا که میزان استحکام، طول عمر و مقاومت سازه به آن بستگی دارد. نوع و عمق گودبرداری نیز باید بر اساس اصول و قواعد و نوع خاک و زمین مورد نظر صورت بگیرد.

چنانچه چشم انداز خوبی به محیط اطراف دارید توصیه می کنیم برای دید حداکثری طراحی ویلا دو طبقه انجام بدهید.

از اتفاقاتی که همیشه ایجاد محدودیت در طراحی تخصصی ویلا به وجود می آورد و طراحان را به چالش می کشاند، ایستایی و پایداری سازه ای ویلا صورت گرفته است. ایجاد معماری جذاب و متفاوت در طرح ویلا نیاز به دانش گرایش های مختلف از جمله دانش سازه ای است تا بتوان فرم های زیبایی خلق کرد.

امروزه طراحی دکوراسیون داخلی منازل و حتی شرکت‌ها و ساختمان‌های تجاری بسیار مورد توجه قرار گرفته است. چگونگی چیدمان وسایل، رنگ‌بندی، نورپردازی و …. همگی در حیطه کاری طراحی دکوراسیون داخلی است. این امر ثابت شده است که توجه به این موارد در منازل، باعث آرامش و دلنشین شدن فضا شده و حس مثبتی را به افراد خانواده منتقل می‌کند، توجه به دکوراسیون داخلی در ادارات و شرکت‌ها نیز باعث جلب مشتری، رضایت و اعتماد او می‌گردد.

 طراحی نقشه ویلا باید بر اساس اقلیم و شرایط هر منطقه انجام شود اگر زمین در یک منطقه کوهستانی و سردسیر واقع شده بازشو ها باید کنترل شود تا حداکثر تبادل حرارتی با محیط بیرون را داشته باشیم و در نقشه های تاسیساتی سیستم گرمایشی بهینه را طراحی نمود و موارد دیگری که صرفه جویی انرژی را در زمان بهره برداری در پی خواهد داشت.

این نورپردازی باید به گونه ای اجرا شود که روشنی ملایم ایجاد کند و در شب فضایی رویایی را خلق کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *